Вести

Помоћ породици Павловић око рачуна за струју

Чланови ОО СНС Чајетина обишли су породицу Павловић из Голова и том приликом им помогли да измире рачуне за струју која је била пред искључењем. Породица Павловић из Голова живи у тешким условима, од двоје школоване деце ниједно није запослено у струци и принуђени су да раде тешке физичке послове да би обезбедили услове за живот себи и родитељима. Таква је ситуација и са стотинама других породица у нашим селима, недостатак перспективе је и довео до тога да нам се села празне и млади напуштају општину.
С друге стране локални властодршци нас упорно убеђују да је наша каса најбогатија у целој Србији и да новца има на претек.
Наша је жеља да домаћинским и одговорним вођењем локалне самоуправе покажемо народу да пристојан живот не мора и не сме бити доступан неколицини људи окупљених око врха општине и локалног буџета, већ да се морају обезбедити услови да и обични мештани имају неку корист од тога што смо "на папиру" заиста најбогатија општина. У џеповима неких не сумњамо да јесте "мала Швајцарска" али долазе дани када ће бити проверен начин на који су се поједини енормно обогатили у Чајетини.