Вести

Савет МЗ Трипкова колективно прешао у СНС

На конференцији за штампу одржаној 7.4 у просторијама Српске напредне странке у Чајетини председник Савета месне заједнице Трипкова изјавио је да је Савет месне заједнице одлучио је да колективно приступи Српској напредној странци у Чајетини незадовољни радом локалне самоуправе.

ОО СНС Чајетина предала одборничку листу

Општински одбор СНС Чајетина јуче је сакупио преко 200 потписа подршке листи Александар Вучић - Србија побеђује. Испред ОО СНС Чајетина од раних јутарњих часова пристизали су грађани који су желели да потписом дају подршку Српској напредној странци.

Потпредседница Владе Србије посетила ОО СНС Чајетина

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић данас је посетила ОО СНС Чајетина где је разговарала са чланством о новом Закону о озакоњењу али и о мноштву локалних проблема о којима се последњих месеци води полемика у јавности.

ОО СНС Чајетина прославио страначку славу

Општински одбор Српске напредне странке у Чајетини прославио је страначку славу Свету Петку са бројним чланством и симпатизерима. Домаћин славе, председник одбора доктор Александар Јеремић је пожелео окупљенима срећу и здравље као и долазак на власт на изборима који ће ускоро.

Активисти обишли домаћинства у Гостиљу.

Заједничком акцијом активиста ОО СНС Чајетина и ОО СНС Пожега у недељу је посећено село Гостиље. Народ Гостиља јасно нам је дао до знања да жели промене, а посебно су као негативан пример рада локалне самоуправе истакли лоповлук у Савету МЗ Гостиље.

Pages