Саопштења

Дављеник се и за сламку хвата

СНС Чајетина: Дављеник се и за сламку хвата

Повереништво СНС Чајетина са задовољством је примило вест да Горан Обрадовић више није члан Српске напредне странке. Ми му се на досадашњем раду захваљујемо а то да ли је од његовог рада било икакве користи нећемо коментарисати.
Месни одбор Чајетина где је Обрадовић био председник је великом већином изабрало новог председника Радишу Јанковића, јасно тиме дајући до знања шта мисли о одборнику Обрадовићу.
Након губитка подршке на тим изборима, и спознаје да у народу нема апсолутно никакву тежину, он се одлучује на напад ка нама, својим дојучерашњим саборцима. То довољно говори о карактеру дотичног Обрадовића, а нас радује чињеница да нас више својим поступцима неће срамотити.
Очигледно се није помирио са чињеницом да су у Странку ушли нови, млађи и школованији од њега и да Странка више није његово приватно предузеће.
Он не даје оставку на одборничко место у СО Чајетина, то нека му служи на част, емотивно се везао за прво радно место у животу па имамо разумевања.
У сваком случају, лепа вест за све симпатизере и чланове Српске напредне странке у Чајетини, сада смо не један, него чак три корака ближе циљу, а то је преузимање власти у општини Чајетина.