Саопштења

Нова лаж одлазећег председника општине.

Нова лаж одлазећег председника општине.

Српска напредна страна у Чајетини категорички демантује да је иједан наш члан учествовао у инциденту који се десио у Гостиљу. Потпредседник МО Милош Тановић није ни био на лицу места нити је имао сазнања да се инцидент десио, и ми ћемо му дати пуну подршку у овом политички монтираном процесу у који је увучен.
По нашим сазнањима једна особа из Ужица је бранећи своје малолетно дете нанела лаке телесне повреде двојици гостиљских политиканата познатих по бахатом понашању и малверзацијама у раду Савета месне заједнице. Дакле човек који је бранио своје дете није чак ни из наше општине, нити самим тим може бити наш члан. Без обзира на све Милан Стаматовић износи тврдњу како је овај случај имао политичку позадину иако и сам добро зна да то није истина.
Постављамо питање да ли ће се свака следећа туча или међусобни сукоб који се буде десио у Чајетини и околини везивати за политику? Да ли је то нова пракса коју је установио председник општине који немајући аргумената да одговори зашто је задужио нашу општину до бесвести скреће пажњу на наводнеполитичке сукобе?
Има ли одговор на питање зашто је презапослио државни апарат у јавним предузећима па су нам општину Чајетина тако ових дана почастили титулом „ апсолутног рекордера по страначком запошњавању у целој Србији“ ?
Хоће ли објаснити како планира да отпусти више од 150 људи који су вишак у јавним предузећима, хоће ли отпуштати поштене раднике да би сачувао своју многобројну родбину коју је запослио и која зарађује паре на народној грбачи ?
Да ли је овај најновији медијски напад можда скретање пажње са чињенице да су медији и јавност најгрубље обманути најавом да ће се у Чајетини 29 маја отворити некаква канцеларија са сарадњу са Русијом од које на крају не би ништа?
Ово су само нека од најважнијих питања тренутно на које ОН нема одговор, па нам уместо одговора пласира причу о некаквим нападима на њега и његове сатрапе правећи од себе жртву као што је увек и правио. Не пролазе више код народа јефтини трикови, желимо му срећу у даљем уништавању своје политичке каријере која је на заласку.

ОО СНС ЧАЈЕТИНА