Саопштења

Замена теза одлазећих

Одлазећи и на несрећу грађана погубљени председник општине покушава да манипулацијама и заменом теза од себе направи жртву и на тај начин збуни грађане наше општине. Нажалост и сада то чини злоупотребљавајући званични сајт општине Чајетина са ког позива тужилаштво за организовани криминал да санкционише некакве ФБ лажне профиле?!
Наиме он је тај, заједно са још десет лица, против којих је министарство ГСИ поднело кривичну пријаву, а тужилаштво за организовани криминал покренуло законом предвиђене радње на основу гомиле доказа, због штете причињене буџету општине Чајетина и републике Србије од преко 55 милиона евра. То није никаква тајна и објављено је у свим средствима јавног информисања.
А то да ли смо ми "назови политичари у, са или без покушаја" неће нам сметати да управо у Специјалном тужилаштву за организовани криминал презентујемо тужиоцима гомилу доказа о незаконитим радњама учињених од стране општинског руководства на челу са одлазеће/погубљеним председником општине. Ради се о доказима који нису били у делокругу министарства ГСИ, радујемо се одласку у Специјално тужилаштво и са нестрпљењем очекујемо позив.

Председник ОО СНС Чајетина др Александар Јеремић