Вести

Стаматовић општинским парама купује политички отпад СНС-а

Последњих неколико дана приметни су покушаји општинске неспособне гарнитуре да са особама које су одавно истерани из Српске напредне странке, роварењем и другим кварним радњама покушају нанети штету СНС-у у Чајетини. За то су изабрали појединце без икаквих моралних а и људских вредности, људе који се позивају на Александра Вучића а у странку су ушли искључиво из личних интереса. Једини начин локалних моћника јесте да преко маргиналних и крајње небитних ликова, умишљених квазиполитичара са великим финансијским интересом ударе на нас покушавајући да нагомилане финансијске проблеме реше скретањем пажње са њих.

Општински одбор СНС у Чајетини поднела je Извршном одбору захтев да се 10 чланова Српске напредне странке са територије наше општине који имају дупле партијске књижице искључе из странке. На овај начин желимо да почнемо да сређујемо своје двориште како би на предстојеће изборе изашли са чистом листом где неће бити људи који имају и по 3-4 партијске књижице и који су у СНС дошли из интереса како би се запослили у неко јавно предузеће. Жеља нам је да реорганизација општинског одбора буде темељна и да странку у Чајетини очистимо од свих оних због којих нас је свих ових година било срамота и који су нам својим понашањем наносили немерљиву штету у народу. Жалимо што раније нисмо предузели овакав корак, нажалост људи о којима сада говоримо седели су високо позиционирани у општинском одбору па нисмо имали механизме за овакво решење. Сада, када смо стали на ноге и формирали јак и компактан општински одбор имамо одрешене руке да делујемо како смо одавно морали.

Нећемо дозволити да они који су шутали старије људе и децу по Пијацу и Чајетини, да они који се баве краткорочним позајмицама, данас причају о поштењу и родитељству. Нећемо дозволити да нам људи који су познати по пијанствима и развратном понашању продају причу о томе како су велики стручњаци и оснивачи ове странке, кад то нису, кад су јавно 2012 године гласали за Тадића! Доста нам је и оних којима смо помагали стално па нам данас окрећу леђа, одборнице којој смо помогли да добије посао за стално па отишла код Милана Стаматовића који јој је запослио сестре. Милану Стаматовићу би било боље да се ангажује око решавања нагомиланих финансијских проблема Општине Чајетина коју је задужио до бесвести уместо што по златиборским кафанама купује политички отпад СНС-а. Његова екипа из Општине мораће кад тад да одговара за пљачку Златибора и буџета општине Чајетина, за изградњу путева мимо закона о јавним набавкама, као и проневера народних пара од стране председника месних заједница који ових дана агитују по кафанама.

УСКОРО КРЕЋЕМО СА ОБЈАВЉИВАЊЕМ АФЕРА КОЈЕ СУ ЗАВРШИЛЕ ПО ФИОКАМА УЖИЧКОГ ТУЖИОЦА И ТРАЖИМО ОДГОВОРЕ НА МНОГА ПИТАЊА ВЕЗАНА ЗА ТЕ КРИМИНАЛНЕ АФЕРЕ У КОЈЕ ЈЕ УМЕШАН САМ ВРХ ЧАЈЕТИНСКЕ ОПШТИНЕ!

Доста нам је лажног моралисања и људи који су ушли у странку како би легализовали своје нелегалне објекте и завршавали своје послове које имају са руском мафијом којој су остали дужни неку стотину хиљада евра. Нећемо дозволити да постанемо бизнис странка у коју ће улазити разни мешетари како би нашли радно место или направили комбинацију за себе или своје ближње. Наш циљ је да се квалитетним радом општина врати на место које јој и припада а не да буде социјални гето и зато смо окупили озбиљну екипу људи који су способни а квалитета имају да промене изнесу и оно зацртано остваре у пракси, а политички отпад са листе препуштамо другима па нека се са њима заките.

ОО СНС ЧАЈЕТИНА